Névjegy

Hello AmperWoman!
Arra neveljük gyermekeinket és magunkat is a mindennapok során, hogy értéket teremtsünk. Lehet ez egyetlen mosoly, egy jó film, egy igaz barátság, támogatás a bajban, minden, ami Nő, és minden, ami Élet, minden ami Igaz.
Weidinger Vera, Életvezetési Tanácsadó és Máté Brigitta, a Lépcsőfok megálmodója és megvalósítója vagyunk.
Nők, Édesanyák, Barátnők, és egy picit Lököttek – no, persze csak annyira, amennyire szükséges 🙂

Az oldalunk nektek jött létre, felvillanyozó Nőknek, akik a mindennapi életben helyt állnak, erősek, és törődnek önmagukkal

Alapítóként két zizzent lány vagyunk, akiknek mindenről van véleményük, és kerestük a helyet, ahol ezt kibontakoztatjuk. Így létrejött a saját oldalunk, ahol mindenből kaphatsz ízelítőt, ami fontos lehet egy modern nő számára.

Mert valljuk be, ma nőnek lenni igazán nehéz és összetett feladat. A régi korok női számára valóban adott volt egy életstílus, amelyhez tetszett, nem tetszett, idomulni kellett és lehetett. Ennek megvolt az az előnye, hogy lényegesen kevesebb fronton kellett helyt állni.

Ma viszont nőként nemcsak anyák, feleségek, háztartási robotok vagyunk, de önmegvalósító nők, üzletasszonyok, és érték teremtők. Szeretem ezt. Szeretem, hogy van lehetőség kiteljesedni. Bár a politika újból és újból visszaterelne minket a hagyományos szerepkörbe, azt gondolom, itt az idő, hogy a női energiák is éppolyan lehetőségeket és teret kapjanak, mint a férfi módszerek.

Vallom, hogy szükség van ennek a világnak a női gondolkodásra, a női lélek érzékenységére, és a más módszerek keresésére. Vállalom, hogy nem csupán feleség és anya vagyok, de gondolkodó nő is, aki szeretne éppúgy jelen lenni a világban, mint férfi társaink.

Mi ketten egy ideje komoly munkát fektetünk a tudatosságba, önmagunk megismerésébe és fejlesztésébe. Ezeket a felismeréseket, tudást, és fejlődést szeretnénk átadni Nektek kedves olvasó!

Jó, hogy velünk tartasz!
Brigi és Roni