Karácsony csak úgy..

Hát mi ketten vagyunk, a gyerekkel. És idén kivételesen nem csipogtunk. Semmi, de semmi miatt. Jólesett otthon lenni, a volt szomszédunkhoz beugrani, a tesómhoz elutazni, és persze itthon is lenni. Kb. mintegy egy, azaz egyféle ételt főztem, semmi különlegeset (húsleves, meg sült husi krumplival), és aztán egyébként jött hozzá röpke 4féle más, meg sütike, meg együtt ettünk-ittunk vigasság.

 

 

Kevesen élnek a hozzátartozóink közül, és egyébként is csak a szokásos, kettesben Emmával a képlet, de nagyon jó volt. Pihentünk, mesét néztünk (Karácsony Artúrt és a Reszkessetek betörők forever :P) és ennyi. Jó volt így. Az a pár ember, akihez mentünk, és akik vendégül láttak, nem azon filóztak, és görcsöltek, mit kapunk mi, vagy akár ők karácsonyra, sem a menün, hogy hány fogásból kell, hogy álljon, hanem finomat főztek, és otthon éreztük magunkat. Finom volt, és olyan őszinte. Halkan jegyzem meg, egyetlen napot nem töltöttünk otthon, és pár tábla csoki valahogy hazakísért minket, és annál még több játék (de ezekről majd később). 🙂

Most csak azt szerettem volna elmondani, hogy lehet nyugiban lenni karácsonykor. Nem mondjuk el, hogy jajjj már megint, nem üldöztünk egyetlen ajándékot sem, csak békében, együtt voltunk, mindenkivel.

Ezúton is köszönjük Mindenkinek. <3 Reméljük Nektek is így telt, és nem kell jövő évben leírnunk, hogy ne rohangáljatok, éljétek meg, boldogan, szeretetben csak úgy az Ünnepet.

Emma és Brigi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük